ua en ru

У Харківській області поліція вилучила у чоловіка арсенал зброї

У Харківській області поліція вилучила у чоловіка арсенал зброї Фото: поліція (facebook.com odesapolice)

Розпочато кримінальне провадження

У Харківській області правоохоронці вилучили у 41-річного чоловіка арсенал зброї. Про це повідомляє прес-служба обласної поліції на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

"Під час проведення санкціонованого обшуку у будинку 41-річного мешканця Богодухова було виявлено 2 тротилові шашки, більше 20 набоїв різного калібру, дві димові шашки, запали, 4 сигнальні міни, 7 магазинів до АК-47, гільзи, корпус "РПГ -26-И", - сказано у повідомленні.

На Харківщині чоловік зберігав вдома чималу кількість боєприпасів Виявили небезпечні предмети на території Богодухівсь...

Опубліковано Поліція Харківщини 21 вересня 2017 р.

Усі вилучені речові докази направлені на проведення відповідних експертиз. Мета зберігання та місце придбання встановлюється.

Відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, у Харківській області поліція вилучила у місцевого жителя арсенал зброї. Так, арсенал зброї був вилучений під час обшуку квартири раніше судимого 42-річного чоловіка.