ua en ru

На Запоріжжі СБУ затримала торговця зброєю

На Запоріжжі СБУ затримала торговця зброєю Фото: вилучена у торговця зброя

Зловмисник торгував зброєю із зони АТО

Співробітники Служби безпеки України (СБУ) спільно з поліцією затримали в Запорізькій області торговця зброєю і боєприпасами, отриманими з району проведення антитерористичної операції. Про це повідомляє прес-центр СБУ

Правоохоронці встановили, що житель одного з сіл, яке знаходиться біля обласного центру, намагався через своїх знайомих налагодити канал постачання зброї і боєприпасів із зони АТО для перепродажу. Оперативники затримали зловмисника в сусідньому селі при спробі продажу представнику кримінальних кіл двох автоматів Калашникова з магазинами за 82 тисячі гривень.

Проти торговця зброєю відкрито кримінальне провадження за ст. 263 Кримінального кодексу України. Тривають оперативно-слідчі дії.

altaltaltalt

Фото: СБУ

Нагадаємо, співробітники Управління по боротьбі зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми поліції Київської області спільно з бійцями полку поліції особливого призначення в будинку мешканця села Заворичі Київської області вилучили рушниці, обрізи, пістолети, наркотичні засоби та антикварні речі.