ua en ru

Заняття в школах Києва поновляться з 7 вересня, - КМДА

Заняття в школах Києва поновляться з 7 вересня, - КМДА Фото: заняття в київській школі

Школи можуть відновити роботу, оскільки забруднення повітря майже немає

Навчально-виховний процес у школах Києва буде відновлено з 7 вересня. Відповідні рекомендації надав Головне Управління Держсанепідслужби р. в Києві, повідомила заступник голови Київської міської державної адміністрації Ганна Старостенко, передає прес-служба КМДА.

"За результатами останніх замірів концентрація шкідливих речовин в повітрі практично не перевищує норму, а температура повітря на вулиці, а, отже, і в приміщеннях, знизилася. Саме тому у нас і у СЕС немає ніяких заперечень щодо відновлення навчально-виховного процесу в освітніх закладах Києва", - зазначила вона.

При цьому Старостенко підкреслила, що призупинення навчання в школах на один день не потребує відпрацювання, а "наздогнати шкільну програму столичні школярі зможуть за рахунок її незначного ущільнення.

Нагадаємо, на цьому тижні по Києву в результаті пожеж в області розповсюдився їдкий дим, були перевищені норми допустимого вмісту шкідливих речовин у повітрі. У зв'язку з цим 3 вересня було прийнято рішення призупинити навчальний процес у київських школах.