ua en ru

Заступником голови підкомітету ПАРЄ обрали українського нардепа

Заступником голови підкомітету ПАРЄ обрали українського нардепа Фото: Леонід Ємець

Ємець став заступником глави підкомітету з питань виконання рішень Європейського суду по правам людини

Заступником голови підкомітету ПАРЄ з питань виконання рішень Європейського суду по правам людини обрали українського нардепа Леоніда Ємця. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив сам нардеп.

"Щойно мене обрали на посаду заступника голови Sub-Committee on the implementation of judgments of the European Court of Human Rights. (Підкомітет з питань виконання рішень Європейського суду по правам людини). Велика відповідальність і важливий напрямок", - написав він.

Щойно мене обрали на посаду заступника голови Sub-Committee on the implementation of judgments of the European Court of...

Опубліковано Леонідом Ємцем 25 квітня 2017 р.

Нагадаємо, у січні 2017 року народний депутат України Георгій Логвинський був обраний віце-президентом ПАРЄ. Логвинський зазначав, що посада віце-президента і члена бюро ПАРЄ - найвища посада на міжнародній парламентській арені за всю історію України.

Крім того, Логвинський ("Народний фронт") очолив підкомітет Парламентської асамблеї Ради Європи (ПАРЄ) з проблем злочинності і боротьби з тероризмом.

Також повідомлялося, що ПАРЄ переобрала депутата Верховної Ради України, голову української делегації в ПАРЄ Володимира Ар'єва головою комітету з питань культури, науки, освіти та засобів масової інформації.