ua en ru

Заступник міністра транспорту Танзанії відвідав Україну з офіційним візитом

Представники Міністерства транспорту Танзанії в жовтні поточного року відвідали ряд вітчизняних підприємств транспортної галузі. Про це повідомляє прес-служба корпорації "Техстандарт".

Представники Міністерства транспорту Танзанії в жовтні поточного року відвідали ряд вітчизняних підприємств транспортної галузі. Про це повідомляє прес-служба корпорації "Техстандарт".

Даний візит був ініційований і організований керівниками корпорації "Техностандарт", які виступають офіційними представниками, свого роду, інвестиційними провайдерами, міністерства транспорту Танзанії в Україні.

Цілі прибуття іноземної делегації в Україну - це ознайомлення з рядом провідних українських підприємств в сфері авіа-і суднобудування, залізничної галузі, обговорення можливих напрямків спільної діяльності у сфері розвитку транспортної інфраструктури країн, а також перспектив міжнародного співробітництва в цілому.

7 жовтня 2013 року Урядова делегація з Танзанії, представники Корпорації "Техностандарт" прибули з візитом на ПАТ «Завод» Ленінська кузня» Київ р., а також зустрілася в столиці з представниками ПРАТ "ЮжМорМонтаж" (р. Херсон).

8 жовтня танзанійці відвідали підприємства Полтавського регіону, а саме ПАТ "Крюківський вагонобудівний завод" у Кременчуці, Кременчуцький завод залізобетонних шпал, а також міні-НПЗ ТОВ "МІС".

9 жовтня делегація відвідала Тепловозоремонтний завод в Полтаві (ПАТ "Тепловозоремонтний завод"). Тут для гостей була організована масштабна екскурсія по території заводу, вони оглянули Виробничий комплекс №1 - Тепловозосборочный ділянку, Колісний цех; Цех відновлення деталей, а також Ливарний цех. Після огляду виробничих площ, делегати побували в чинному на території ПТРЗ Науково-тренувальному центрі "Тяга". Останній, особливо вразив гостей, тому робота з кадрами, підвищення їх кваліфікації на теоретичному і практичному рівнях - це основа основ роботи галузевих підприємств.

- Ми розглядаємо можливість подальшого співробітництва з ПАТ "ТРЗ", думаю, процес нашої взаємодії, буде побудований на позиціях обміну досвідом, - сказав доктор Чарльз Джон Тизеба, заступник Міністра транспорту Танзанії.

"Ми можемо експортувати в Танзанії свою техніку, і направляти персонал... Сьогодні ми говоримо про 100%-ї готовності обучать.Теперь сподіваємося отримати хороший замовлення з Центральної Африки на виробництво рухомого складу, що експлуатується на території Танзанії", - зазначив Сергій Миколайович Павлюченко, голова наглядової ради ПАТ "Тепловозоремонтний завод").

У четвер, 10 жовтня, делегати побували на авіа-заводі "Антонов" у Києві.


В ході вищезазначених ділових зустрічей, були досягнуті попередні домовленості про подальшу співпрацю урядових виробничих і торгових організацій Танзанії з вітчизняними галузевими підприємствами.


Сьогодні, шляхи реалізації бізнес-планів на tanzanians знайшли вихід саме у сфері вітчизняних авіа - і суднобудування, гості прибули в Україну вже з конкретними планами - проробками на закупівельні контракти, а також умовним бюджетами під них. Максимальний інтерес делегатів викликав також залізничний сектор, слід зазначити, що в ході жовтневого візиту представників міністерства транспорту Танзанії в Україну, було проведено ряд переговорів закритого характеру.


Візитери відзначили загальне враження від ознайомлення з транспортною інфраструктурою країни, справило на них належне позитивне враження, гості також озвучили значимість перспектив співпраці, і висловили сподівання про те, що відносини наших держав - з часом трансформуються в розряд довгострокових і стратегічно важливих.