ua en ru

Законопроект про реінтеграцію Донбасу остаточно готовий, але ще не зареєстрований, - Парубій

Законопроект про реінтеграцію Донбасу остаточно готовий, але ще не зареєстрований, - Парубій Фото: Андрій Парубій (РБК-Україна)

Законопроект не пройшов остаточне узгодження

Законопроект про реінтеграцію Донбасу остаточно готовий, але ще не зареєстрований у парламенті. Про це повідомив голова Верховної Ради України Андрій Парубій на прес-конференції по завершенні погоджувальної ради, передає кореспондент РБК-Україна.

"Вже проект напрацьований. Я цей проект сьогодні вранці вже отримав, але не мав змоги з ним ознайомитися, бо постійно був на нарадах. Але він ще не є зареєстрований, він не пройшов остаточного узгодження",- сказав Парубій.

Нагадаємо, перший віце-спікер Верховної Ради України Ірина Геращенко заявила, що Рада національної безпеки і оборони України (РНБО) сьогодні, 10 липня 2017 року, не розглядатиме законопроект про реінтеграцію Донбасу.

Крім того, Геращенко повідомила, що робота над остаточним варіантом законопроекту ще триває і найближчим часом документ буде обговорено на засіданні РНБО.

Раніше повідомлялося, що засідання Ради національної безпеки і оборони України відбудеться сьогодні, 10 липня 2017 року, о 16:00.