ua en ru

РНБО сьогодні не розглядатиме законопроект щодо реінтеграції Донбасу, - Геращенко

РНБО сьогодні не розглядатиме законопроект щодо реінтеграції Донбасу, - Геращенко Фото: Ірина Геращенко (УНІАН)

Документ буде обговорено на засіданні РНБО найближчим часом

Рада національної безпеки та оборони України (РНБО) сьогодні, 10 липня 2017 року, не розглядатиме законопроект щодо реінтеграції Донбасу. Про це заявила перший віце-спікер Верховної Ради України Ірина Геращенко, передає РБК-Україна.

Так, Геращенко повідомила журналістам в парламенті, що сьогодні на засіданні РНБО не розглядатимуться проект закону про реінтеграцію Донбасу. Разом з тим, вона не виключила, що саме засідання РНБО можливе.

Крім того, на своїй сторінці у Facebook Геращенко повідомила, що робота над остаточним варіантом законопроекту ще триває і найближчим часом документ буде обговорено на засіданні РНБО.

"Друзі-журналісти, багато запитань щодо законопроекту про реінтеграцію Донбасу. Найближчим часом цей законопроект буде обговорено на засіданні РНБО, але відбудеться це не сьогодні. Робота над остаточним варіантом законопроекту, його текстом ще триває. Коли саме це питання буде винесено на РНБО - про це поінформують відповідні структури Ради нацбезпеки", - написала вона.

Друзі- журналісти, багато запитань щодо законопроекту про реінтеграцію Донбасу. Найближчим часом цей законопроект буде о...

Опубліковано Iryna Gerashchenko 10 липня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що засідання Ради національної безпеки та оборони України відбудеться сьогодні, 10 липня 2017 року, о 16:00.