ua en ru

Законопроект про поліцію готовий до презентації, голова профільного комітету Ради

Законопроект про поліцію готовий до презентації.

Законопроект про поліцію готовий до презентації. Про це в ході зустрічі з делегацією міжнародної заявив глава комітету Верховної Ради з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності Андрій Кожем'якін, передає кореспондент РБК-Україна.

"Нам необхідно прискорити проведення реформи правоохоронних органів. Тому ми хотіли б використовувати досвід країн ЄС для прискорення такої реформи, нам необхідно забезпечити юридичну інтеграцію нашої системи з європейською. Наші народні депутати вже розробили ряд пропозицій щодо реформування правоохоронної системи України. А саме, вже напрацьовано законопроект про поліцію, він готовий до презентації. Адже реформування правоохоронних органів чекають не тільки співробітники правоохоронних служб, готові служити народу України, але і все суспільство",- заявив Кожем'якін.

Президент Європейського поліцейського союзу Герріт ван де Камп запевнив, що ЄС допоможе Україні реформувати органи внутрішніх справ.

Нагадаємо, 12 листопада Кабінет міністрів України вніс у Верховну Раду законопроект про реформу органів внутрішніх справ. МВС планує закінчити реформу міліції до 2017 р.