ua en ru

У Закарпатській області зійшли ще три лавини, обмежено рух вантажівок

У Закарпатській області зійшли ще три лавини, обмежено рух вантажівок Фото: ліквідація наслідків негоди в Україні

Лавини зійшли на дорогу державного значення

У Закарпатській області зійшли ще три лавини, а у зв'язку з негодою в регіоні обмежено рух вантажівок. Про це йдеться в повідомленні Державної служби з надзвичайних ситуацій України.

"Близько 09:30 14 січня поблизу села Ділове Рахівського району зійшли три снігові лавини (обсяг 100 куб. м) на автодорозі державного значення Н-09 Мукачеве - Івано-Франківськ - Рогатин - Львів. Над ліквідацією наслідків працює особовий склад і техніка від районного дорожньо-експлуатаційної дільниці. Рух транспорту здійснюється по одній смузі автодороги. В результаті події ніхто не постраждав", - йдеться в повідомленні.

Крім того, в Управлінні безпеки дорожнього руху Нацполіції зазначили, що у зв'язку з негодою в Закарпатській області ввели обмеження на рух великовагових транспортних засобів на автодорогах державного значення загального користування.

Також повідомляється, що на території Івано-Франківської області для цієї категорії обмежено рух транспорту при в'їзді в Закарпатті з боку Яблунецького (автодорога Н-09 Мукачево-Львів ) та Вишівського (автодорога Р-21 Долина-Хуст) перевалів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що всі обмеження руху транспорту на автошляхах знято.