ua en ru

У Закарпатській області сталася ДТП, є загиблий і постраждалі

У Закарпатській області сталася ДТП, є загиблий і постраждалі Фото: ДТП (facebook.com/Kyivpastrans)

За фактом аварії поліція почала кримінальне провадження

У Закарпатській області сталася дорожньо-транспортна пригода (ДТП), є загиблий і постраждалі. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції в Закарпатській області.

"В результаті ДТП, що сталася на об'їзній дорозі в Хусті, загинув водій Volkswagen, а пасажири Opel Vivaro перебувають на лікуванні", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, вчора, 23 жовтня 2017 року, близько 14:00, на об'їзній дорозі в напрямку з міста Хуст до Тячева, сталося ДТП, в результаті якого одна людина загинула, ще двоє - отримали травми.

Так, слідчо-оперативна група, яка прибула на місце надзвичайної ситуації встановила причини аварії. Як з'ясували слідчі, водій Volkswagen, житель Мукачева, здійснюючи маневр обгону, допустив лобове зіткнення з Opel Vivaro.

Наголошується, що від отриманих численних травм, водій Volkswagen помер в реанімаційному відділенні Хустської районної лікарні, а двоє пасажирів Opel Vivaro - госпіталізовані в лікарню і зараз знаходяться в травматологічному відділенні медзакладу.

Крім того, за фактом ДТП поліція відкрила кримінальне провадження за статтею 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил дорожнього руху, якщо вони спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження).

Автомобілі доставлені на штрафмайданчик Хустського відділу поліції. Слідство у справі триває.

У Закарпатській області сталася ДТП, є загиблий і постраждаліУ Закарпатській області сталася ДТП, є загиблий і постраждалі

Фото: у Закарпатській області сталося ДТП (zk.npu.gov.ua)

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Рівному чоловік потрапив у ДТП, тікаючи від патрульних поліцейських.