ua en ru

На Закарпатті поліція виявила автомобіль з набоями і наркотиками

На Закарпатті поліція виявила автомобіль з набоями і наркотиками Фото: вилучені кошти (ГУ НП у Закарпатській області)

Усі знахідки і автомобіль вилучили

На Закарпатті на стаціонарному посту "Ужок" поліція виявила в автомобілі заборонені предмети і речовини. Про це сьогодні, 25 листопада, повідомила прес-служба поліції області.

Ввечері 24 автомобіль Opel Omega зупинили для огляду. У ньому перебували двоє чоловіків віком 31 і 29 років, обидва є жителями міста Самбір Львівської області.

Під час огляду транспортного засобу працівники поліції виявили шприци, флакони з наркотичною речовиною, фольгу з речовиною, схожою на марихуану, пакет з 10 набоями, набір ключів різних маркувань і чотири набори різних відмичок.

Крім цього, знайшли автомагнітолу невідомого походження, жіночі прикраси і пачку сувенірних грошей.

Усі знахідки і автомобіль вилучили.

На Закарпатті поліція виявила автомобіль з набоями і наркотикамиНа Закарпатті поліція виявила автомобіль з набоями і наркотикамиНа Закарпатті поліція виявила автомобіль з набоями і наркотикамиНа Закарпатті поліція виявила автомобіль з набоями і наркотикамиНа Закарпатті поліція виявила автомобіль з набоями і наркотикамиНа Закарпатті поліція виявила автомобіль з набоями і наркотикамиНа Закарпатті поліція виявила автомобіль з набоями і наркотиками

Фото: ГУ НП у Закарпатській області

Нагадаємо, днями у Івано-Франківську співробітники Служби безпеки України встановили місце перебування і затримали місцевого жителя, який перебував у розшуку за організацію контрабанди наркотиків.

Раніше під час обшуків помешкань учасників угруповання виявили та вилучили 23 тисячі євро, більше двох кілограмів марихуани і сто грам чистого амфетаміну.