ua en ru

На Закарпатті прикордонники затримали 6 нелегальних мігрантів

На Закарпатті прикордонники затримали 6 нелегальних мігрантів Фото: на Закарпатті прикордонники затримали 6 нелегальних мігрантів

Троє з нелегалів є громадянами Іраку, двоє - громадяни Індії, і один - громадянин Сирії

На кордоні з Угорщиною і Польщею прикордонники Мукачівського та Мостиського загону затримали 6 нелегальних мігрантів, які намагалися пробратися в країни Європейського союзу. Про це повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби України.

Спочатку співробітники Держприкордонслужби затримали одного нелегала, коли він намагався подолати загороджувальний паркан.

Через якийсь час в 90 метрах від державного кордону прикордонники виявили та затримали ще 4 чоловік, а потім ще одного порушника.

Як з'ясувалося, всі затримані пересувалися однією групою, але помітивши світло ліхтарів, що наближаються, розбіглися в різні боки.

При собі іноземці не мали жодних документів. Нелегали повідомили, що троє з них є громадянами Іраку, двоє - громадяни Індії, і один громадянин Сирії.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Українець намагався вивезти до РФ креслення літаків конструкторського бюро "Антонов".