ua en ru

На Закарпатті автобус зірвався у п`ятнадцятиметрове провалля

На Закарпатті автобус зірвався у п`ятнадцятиметрове провалля Фото: автобус "Еталон" в урвищі

В результаті аварії троє людей отримали легкі травми

У вівторок близько 6:30 ранку в селі Кваси Рахівського району зірвався в урвище автобус "Еталон", що виконував рейс "Ясіня - Ужгород". Про це повідомляє сайт Закарпатської обласної державної адміністрації.

За попередніми даними, водій, перевищивши швидкість, не вписався в поворот, у результаті автобус з’їхав на узбіччя й перекинувся на бік.

Висота урвища над річкою Тиса в цьому місці становить понад 15 метрів. Автобус скотився вниз чотири метри і вперся в два дерева, це фактично і врятувало пасажирів, повідомив голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль.

altaltalt
Фото: автобус "Еталон" в урвищі

"На момент аварії в "Еталоні" було 11 пасажирів, троє з них (дві жінки й молодий хлопець) отримали легкі травми. Медична допомога знадобилася й водію, хоча якихось травм у нього не виявили (чоловіку стало погано в результаті шоку). Зараз рятувальники витягуватимуть автобус із урвища", - повідомляють на сайті.

Поліція за даним фактом розпочала кримінальне провадження за ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху).

Нагадаємо, через снігопад у Києві за ранок 6 лютого відбулося понад 80 ДТП, повідомляє поліція.