ua en ru

Захарченко не планує скороспішних кадрових перестановок у МВС

Новопризначений міністр внутрішніх справ України Віталій Захарченко найближчим часом не планує проводити скороспішні кадрові перестановки. Про це він заявив журналістам, передає кореспондент РБК-Україна.

"Я взагалі підходжу до кадрових змін не дуже скороспішно. Я звик до того, щоб вивчити професійні якості людей, подивитися, що корисного вони зробили, наскільки ці люди взагалі корисні для системи МВС, і після цього вже приймати рішення", - сказав міністр.

За його словами, на сьогоднішній день він проводить активне спілкування з керівними співробітниками МВС, керівниками департаментів. За словами Захарченка, за наслідками цих бесід у нього склалося враження, що ці люди мислять системно і відстоюють інтереси МВС, віддаючи пріоритет на користь людини в державі. "Якщо людина думає не в тому напрямі, не до кінця розуміє завдання, які стоять на сьогоднішній день, дуже важливі, щоб був забезпечений громадський порядок, суспільна безпека в державі, то такі люди, напевно, підуть на інші напрями роботи, а ті, хто розуміє цей напрям, працюватимуть і далі", - відзначив глава МВС.

Нагадаємо, Захарченко був призначений головою МВС 7 листопада замість Анатолія Могильова.