ua en ru

Затримані за підозрою у вибухах в Дніпропетровську - ті люди, на яких був складений фоторобот, - глава СБУ (доповнення, фото)

Затримані за підозрою у вибухах в Дніпропетровську - ті люди, на яких раніше був складений фоторобот. Про це на прес-конференції в Дніпропетровську повідомив голова СБУ Ігор Калінін, передає кореспондент РБК-Україна.

Як повідомлялося, за станом на 30 травня в одній з лікарень Дніпропетровська залишається один постраждалий від вибухів, що відбулися 27 квітня. Тоді в Дніпропетровську сталася серія вибухів в громадських місцях, в результаті яких постраждали 29 людей, влада назвала вибухи терактами. Вибухові пристрої, закладені в урни, спрацювали в Дніпропетровську 27 квітня в період з 11:00 до 13:02 в різних місцях на проспекті Карла Маркса. 29 квітня СБУ склала і розповсюдила фотороботи трьох підозрюваних в організації вибухів в Дніпропетровську. 1 червня генеральний прокурор Віктор Пшонка заявив, що у справі про вибухи в Дніпропетровську затримані четверо підозрюваних.