ua en ru

Затримання Саакашвілі: звинувачення попросить домашній арешт для політика

Затримання Саакашвілі: звинувачення попросить домашній арешт для політика Фото: Лариса Сарган (facebook.com/LarysaSargan)

Затриманого Саакашвілі можуть помістити під домашній арешт

Для затриманого Михайла Саакашвілі (лідер "Руху нових сил") звинувачення попросить домашній арешт з носінням електронного браслета. Про це у Facebook повідомила прес-секретар генерального прокурора України Лариса Сарган.

"Прокурори будуть клопотати перед судом про обрання запобіжного заходу для затриманого Саакашвілі у вигляді домашнього арешту з носінням електронного браслета", - повідомила Сарган.

Прокурори клопотатимуть перед судом про обрання запобіжного заходу для затриманого М. Саакашвілі у вигляді домашнього арешту із носінням електронного браслету.

Опубліковано Ларисою Сарган 8 грудня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що допит Саакашвілі триває у присутності його адвокатів. За словами Сарган, слідчі дії з участю затриманого проходять з дотриманням процесуального законодавства. До цього стало відомо, що силовики пропустили частину адвокатів в ізолятор Служби безпеки України, де утримують Саакашвілі. Крім того, в будівлю пропустили кількох журналістів.

Зазначимо, раніше джерела ТСН в прокуратурі заявляли, що для затриманого Саакашвілі звинувачення може попросити більш суворий запобіжний захід, ніж домашній арешт.