ua en ru

Допит Саакашвілі триває, - Сарган

Допит Саакашвілі триває, - Сарган Фото: Михайло Саакашвілі (РБК-Україна)

Допит Саакашвілі проходить в присутності його адвокатів

Допит затриманого Михайла Саакашвілі (лідер "Руху нових сил") триває в присутності його адвокатів. Про це у Facebook повідомила прес-секретар генерального прокурора України Лариса Сарган.

"Невідкладні першочергові слідчі дії з затриманим Саакашвілі тривають. Присутні адвокати затриманого. Всі дії відбуваються з додержанням процесуального законодавства", - повідомила Сарган.

Невідкладні першочергові слідчі дії із затриманим М.Саакашвілі тривають. Присутні адвокати затриманого. Всі дії відбуваються із дотриманням процесуального законодавства.

Опубліковано Ларисою Сарган 8 грудня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що силовики пропустили частину адвокатів до ізолятора Служби безпеки України, де утримують Саакашвілі. Крім того, в будівлю пропустили кількох журналістів.

Відзначимо, до цього джерела ТСН в прокуратурі заявляли, що для затриманого Саакашвілі звинувачення може попросити більш суворий запобіжний захід, ніж домашній арешт. Це пов'язано з тим, що у вівторок, 5 грудня, прихильники політика незаконно в результаті зіткнень з правоохоронцями звільнили Саакашвілі, коли прокуратура і СБУ вже затримали його.