ua en ru

Затримання агента НАБУ: Холодницький відмовився повідомляти подробиці справи

Затримання агента НАБУ: Холодницький відмовився повідомляти подробиці справи Фото: Назар Холодницький (РБК-Україна)

Холодницький послався на таємницю слідства

Керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури (САП) Назар Холодницький відмовився повідомляти подробиці справи щодо затримання агента Національного антикорупційного бюро України (НАБУ) Юрія Боярського. Про це Холодницький заявив на брифінгу.

"Зараз дуже багато з цього сказано. Трошки в ЗМІ вже перебільшено і перекручено, певні факти домальовані. Зараз ми не хочемо оголошувати будь-які факти, які мали місце вчора, тому що йде слідство і є таке поняття, як таємниця слідства. Скажу лише від себе, що багато домислів", - заявив він.

У свою чергу, глава НАБУ Артем Ситник заявив, що НАБУ займалося викриттям корупційної схеми в Державній міграційній службі.

"Подія стосується одного з розслідувань, яке проводилося офіцерами під прикриттям Національного антикорупційного бюро України. Це розслідування стосувалося викриття корупційної схеми в Державній міграційній службі", - зазначив він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що перший заступник голови Державної міграційної служби (ДМС) Діна Пімахова заявила, що агент Національного антикорупційного бюро (НАБУ) Юрій Боярський встановив з нею неформальні дружні відносини і став пропонувати легалізувати іноземців за хабар. Заступник голови ДМС заявила, що Боярський використовував її довіру і "певні дружні відносини".