ua en ru

Затриманий виробник сурогатного алкоголю, який став причиною смертей 25

Затриманий виробник сурогатного алкоголю, який став причиною смертей 25 Фото: винуватець алкогольного отруєння та смертей людей у Харкові затримано

Вилучено понад 4 тонн спирту та обладнання

Співробітниками ДФС Харківській області спільно з спецпідрозділом СБУ "Альфа" і співробітниками харківської обласної прокуратури затриманий організатор виготовлення алкогольного сурогату, завдало масове отруєння і смерті жителів Харкова та області. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив перший заступник голови ДФС, що займається податкову міліцію, Сергій Білан.

"Працювали п'ять діб поспіль. В операції був задіяний весь особовий склад податкової міліції Харківської області, близько ста осіб. Разом із спецпідрозділом СБУ "Альфа" і співробітниками обласної прокуратури провели операцію із затримання організатора виготовлення сурогату, який викликав масове отруєння і смерті людей. А також були затримані троє його спільників", - написав Білан.

За його словами, в ході спецоперації було вилучено більше чотирьох тонн технічного спирту та обладнання для виготовлення сурогату.

Білан також повідомив, що слідство продовжить відпрацьовувати канали, по яких завозили спирт, а також місця продажу продукції, яку вже встигли розповсюдити по Україні.

Працювали п'ять діб поспіль. В операції було задіяно весь особовий склад податкової міліції Харківської області, близько...

Опубліковано Сергієм Біланом 29 вересня 2016 р.

Нагадаємо, кількість жертв отруєння алкоголем у Харківській, Донецькій та Миколаївській областях досягла 35 осіб.