ua en ru

За час сильних морозів в Україні міліція доставила до пунктів соціальної допомоги близько 3,5 тис. осіб

На виконання доручення прем'єр-міністра України Миколи Азарова щодо організації роботи штабу із забезпечення безперебійної роботи об'єктів життєдіяльності населення, у Міністерстві внутрішніх справ України розгорнуто діяльність відповідної відомчої робочої групи, яка працює в цілодобовому режимі. Аналогічні робочі групи розгорнуті в усіх територіальних підрозділах міністерства, передає прес-служба Кабміну.

Аби не допустити трагедій, працівники міліції здійснюють комплекс заходів з виявлення безпритульних громадян, у тому числі - дітей, які можуть перебувати в комунікаціях теплових мереж, на об'єктах теплопостачання, знаходяться на вулицях або в неопалюваних і покинутих приміщеннях.

З початку проведення заходів правоохоронцями було виявлено близько 4 тис. осіб, у тому числі - 40 дітей, які перебували в критичних ситуаціях та потребували допомоги. З них правоохоронцями доставлено до пунктів соціальної допомоги близько 3,5 тис. осіб, ще близько 500 громадян були направлені до медичних закладів.

Нагадаємо, в Україні від холодів померли вже 135 осіб.