ua en ru

За 3 дні бойовики 44 рази порушили режим припинення вогню, - штаб АТО

За 3 дні бойовики 44 рази порушили режим припинення вогню.

За 3 дні бойовики 44 рази порушили режим припинення вогню. Про це у своєму Facebook повідомив офіційний представник антитерористичної операції (АТО) з місця подій Владислав Селезньов.

"Тільки за три дні силами АТО зафіксовано 44 випадки порушення бойовиками режиму припинення вогню, з них 6 тільки за останні кілька годин. Серед них, обстріл бойовиками зі стрілецької зброї поблизу блокпосту комбікормового заводу, мінометні обстріли блокпоста українських військовослужбовців, розташованого на горі Карачун. Ведення вогню з автоматичного гранатомета АГС-17 по позиціях українських військовослужбовців на блокпосту, що дислокуються на перехресті доріг на Червоний Лиман і Слов'янськ", - написав Селезньов.

За його словами, сили АТО виконали комплекс заходів по встановленню обладнання з моніторингу та фіксації дій бойовиків, спрямованих на дестабілізацію ситуації в регіоні.

"В режимі он-лайн тривають зйомки обстрілу блокпостів і позицій, на яких дислокуються сили АТО", - підкреслив офіційний представник АТО.