ua en ru

Южаніна: 21 грудня до ВР внесуть новий законопроект щодо змін до діючого Податкового кодексу

Южаніна: 21 грудня до ВР внесуть новий законопроект щодо змін до діючого Податкового кодексу Фото: Ніна Южаніна

Ці зміни стануть податковою базою, на якій буде побудовано бюджет країни на 2016

Голова парламентського комітету з питань податкової та митної політики Верховної Ради України Ніна Южаніна повідомила, що 21 грудня 2015 року до парламенту внесуть новий законопроект про внесення змін до діючого Податкового кодексу. Про це парламентар написала на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

"У понеділок, 21 грудня, до Верховної Ради буде подано новий законопроект про внесення змін до діючого Податкового кодексу. Вони стануть тією податковою базою, на якій буде побудовано бюджет країни на 2016 рік. Ці зміни допоможуть збалансувати бюджет та не допустять руйнівних наслідків для економіки", - зазначила нардеп.

Крім того, Южаніна повідомила, що законопроект №3630 ВРУ розгляне після затвердження парламентом змін до Податкового кодексу та ухвалення закону про держбюджет-2016.

"Що ж стосується законопроекту №3630, то вже після затвердження парламентом змін до Податкового кодексу та ухвалення Закону про держбюджет він також буде розглянутий Верховною Радою у першому читанні. Планується, що цей документ стане базою для розробки в наступному році нового податкового кодексу, в якому знайдуть своє відображення і прогресивні норми парламентського законопроекту №3357", - підкреслила вона.

Вчора на засіданні спільної робочої групи, до якої увійшли представники і Верховної ради, і уряду, було нарешті прийняте...

Posted by Ніна Южаніна on 18 декабря 2015 г.

Нагадаємо, проект закону про державний бюджет на 2016 рік буде базуватися на чинній податковій базі, заявив лідер фракції "Блоку Петра Порошенка" Юрій Луценко.