ua en ru

Ювентус - Реал (рахунок 1:4): відео голів, огляд матчу 3 червня 2017

Ювентус - Реал (рахунок 1:4): відео голів, огляд матчу 3 червня 2017 Фото: "Ювентус" - "Реал"

Огляд матчу

20 хв. Роналду
27 хв. Манджукіч
61 хв. Каземіро
64 хв. Роналду
90 хв. Асенсио

0:1 Відкриває Рахунок "Реал". Перший гол у матчі на 20 хвилині забиває Роналду. Карвахаль з кута штрафного пасує в центр на Роналду, і той ударом з літа від ноги Бонуччі кладе м'яч в кут. Невеликий рикошет зіграв за "Реал". Буффон не встиг зреагувати.

1:1 "Ювентус" швидко зрівнює рахунок. Манджукіч забиває гол-красень! Після знижки Ігуаїна хорват приймає м'яч на груди і ударом через себе забиває під саму перекладину. Навас не дотягується.

1:2 Третій гол залітає у ворота Буффона на 61 хвилині. Кроос бив за меж штрафного, але захисник вибив. Каземіро завдав удар і м'яч після рикошету залетів у правий від Буффона кут воріт.

1:3 Знову Роналду забиває гол! Модріч наздоганяє м'яч у флангу і прострілює на ближню штангу. Не встигає зіграти на випередження Бонуччі, зате в потрібному місці виявляється Кріштіану, який розстрілює ворота беззахисного Буффона.

1:4 Асенсио на 90 хвилині забиває, швидше за все, останній гол! Роналду б'є зі штрафного. Марсело якимось дивом у бровки зберігає м'яч для "Реала" і прострілює на дальній кут воротарського майданчика, куди набігає Асенсио, який з кількох метрів забиває четвертий гол у ворота Буффона в сьогоднішньому фіналі.

Бейл і Марсело святкують черговий тріумф "Реала".

alt

"Реал" - перша команда, яка захистила трофей Ліги чемпіонів

alt

Автор дублю Кріштіану Роналду першим з футболістів забив у трьох фіналах головного єврокубка

alt

Серхіо Рамос: "Ми дуже пишаємося цією командою. У нас відбулося побачення з перемогою. Ми дуже хотіли виграти і домоглися того, чого ніхто до нас не робив. Ми виграли Лігу чемпіонів двічі поспіль".

Головний тренер "Реала" Зінедін Зідан: "Безперечно, це великий день. Нікому не вдавалося захистити трофей Ліги чемпіонів, а ми це зробили. Сьогодні історичний день для всієї мадридської сім'ї - для гравців, тренерського штабу, для наших уболівальників. Наступний сезон буде ще більш важким. Доведеться орати в поті чола, щоб знову виграти Лігу чемпіонів, а сьогодні ми показали, що у нас чудова команда, і можемо насолоджуватися цим".

alt

Головний тренер "Ювентуса" Массіміліано Аллегрі: "Може здаватися, що Кріштіану спить, нічого не робить, а потім він прокидається і забиває два голи. Якщо в першому таймі вся наша команда виглядала здорово, то після того, як рахунок став 1:2, нам не вистачило психологічної стійкості. Будемо намагатися знову вийти у фінал. Цикл цієї команди ще не підійшов до кінця".

Воротар "Ювентуса" Джанлуїджі Буффон: "Ми розчаровані. Перший тайм відіграли добре, думали, що є всі шанси перемогти. Не можу пояснити, чому ми зіграли так після перерви. "Реал" заслужив перемогу своєю грою в другому таймі. Вони показали клас і настрій, з яким треба підходити до таких матчів".

alt

Серхіо Рамос з Кубком

Ювентус - Реал (рахунок 1:4): відео голів, огляд матчу 3 червня 2017

Кріштіану Роналду підстригся після матчу. На фото з ПепеЮвентус - Реал (рахунок 1:4): відео голів, огляд матчу 3 червня 2017

Кріштіану с дівчиною і синомЮвентус - Реал (рахунок 1:4): відео голів, огляд матчу 3 червня 2017

Роналду з мамоюЮвентус - Реал (рахунок 1:4): відео голів, огляд матчу 3 червня 2017

Зідан з Кубком і родичамиЮвентус - Реал (рахунок 1:4): відео голів, огляд матчу 3 червня 2017