ua en ru

Ювентус - Реал Мадрид (1:4): онлайн трансляція

Ювентус - Реал Мадрид (1:4): онлайн трансляція Фото: "Ювентус" - "Реал" Мадрид

РБК-Україна провів онлайн-трансляцію фіналу Ліги чемпіонів

Ювентус - Реал Мадрид. Онлайн-трансляція поєдинку розпочалась на РБК-Україна о 21:45, а дивитися матч можна на телеканалі "Футбол 1". Туринський "Ювентус" і мадридський "Реал" поборються в фінальному поєдинку Ліги чемпіонів. Букмекери вважають, що мінімальна перевага на стороні іспанської команди.

Ви можете подивитись відео обзор матчу за посиланням.

3 червня, 21:45
Кардіфф (Уельс), стадіон Міленіум

Стартові склади:

"Ювентус": Буффон, Барцальї, К'єлліні, Бонуччі, Алекс Сандро, Пьянич, Хедіра, Дані Алвес, Манджукич, Диба, Ігуаїн.

Запасні туринського клубу: Нето, Бенатіа, Ліхтштайнер, Маркізіо, Лемін, Асамоа, Куадрадо.

"Реал": Навас, Марсело, Варан, Рамос, Карвахаль, Касеміро, Модріч, Кроос, Іско, Бензема, Роналду.

Запасні: Касілов, Начо, Бейл, Ковачич, Асенсио, Мората, Данило.

90 + 4 хв. Звучить фінальний свисток.

90 хв. Арбітр додав чотири хвилини до основного часу.

90 хв. Асенсио забиває, швидше за все, останній гол! Роналду б'є зі штрафного. Марсело якимось дивом у бровки зберігає м'яч для "Реала" і прострілює на дальній кут воротарського майданчика, куди набігає Асенсио, який з кількох метрів забиває четвертий гол у ворота Буффона в сьогоднішньому фіналі.

84 хв. За фол на Рамосі Куадрадо отримує другу жовту картку за 12 хвилин і залишає "Юве" вдесятьох.

77 хв. Уродженець Кардіффа Гарет Бейл змінює Безнема. У "Юве" третя заміна - Лемін замість Дібали.

71 хв. Друга заміна "Юве". Замість Пьяніча виходить моторний півзахисник Маркізіо

66 хв. Заміна! Куадрадо виходить всместе Бардзальї. Аллегрі логічно підсилює атаку.

66 хв. Пьянич отримує жовту картку.

64 хв. ГОООЛ! Дубль робить Роналду. "Ювентус" втрачає м'яч в обороні, Модріч підхоплює і прострілює на ближню штангу, де Роналду в дотик переграє Буффона.

alt61 хв. ГОЛ !!!! Несильний удар Крооса не став проблемою для захисників. Але на підборі першим опинився Каземіро. Ще один рикошет і знову "Реал" попереду!

54 хв. Гарет Бейл розминається біля бровки.

53 хв. Попередження отримує гравець "Реала" Кроос.

48 хв. Бонуччі постраждав в зіткненні з кимось із суперників. Захисник збірної Італії залишає поле, щоб лікарі надали йому допомогу з розбитим носом.

46 хв. Розпочався другий тайм. Без замін в перерві.

45 + 2 хв. Завершився перший тайм. Рахунок 1:1. Йдемо на перерву.

45 хв. Арбітр додав дві хвилини до основного часу.

37 хв. "Реал" явно знітився після голу "Ювентуса". Ось уже десять хвилин мадридці не можуть почати атаку.

31 хв. Жовту отримує Рамос за грубу гру.

27 хв. "Ювентус" швидко відповідає!!! Після скидки Ігуаїна Манджукич приймає м'яч на груди і ударом через себе і ударом через себя забиває під саму перекладину. Навас не дотягує.

alt

20 хв. Роналду забиває гол! Карвахаль з кута штрафного пасує в центр на Роналду, і той ударом з льоту від ноги Бонуччі кладе м'яч у кут. Невеликий рикошет зіграв за "Реал". Буффон не встиг зреагувати. Рахунок відкрито!

alt

17 хв. "Реал" забрав ініціативу. 61 на 39 відсоток володіння м'ячем.

12 хв. Перша жовта в матчі йде "Ювентусу". Попередження отримує Дибала. Втративши м'яч, аргентинець схопив Крооса руками, щоб той не втік в контратаку.

7 хв. Відмінний момент!!! Пьянич б'є в нижній кут, Навас витягнув м'яч з самого кута воріт. "Ювентус" краще виглядає на перших хвилинах.

4 хв. Потужний постріл Ігуаїна з-за штрафної! Навас не з першої спроби накрив м'яч.

alt

1 хв. Ну що, поїхали!!! Матч розпочався. "Ювентус" починає з центру.

- Команди виходять на поле під перші акорди гімну Ліги чемпіонів.

- Деякі вболівальники вже приступили до малювання на своєму обличчі.

alt

- Фантастична атмосфера на вулицях Кардіффа!

- Вперше в історії фінал ЛЧ пройде на стадіоні з закритим дахом.

- Матч транслюватиметься в прямому ефірі у 200 країнах світу з глобальною телевізійною аудиторією 350 млн осіб.

- Спеціальне звернення прямо з Нью-Йорка від легенди "Юве" Андреа Пірло.

- Останні приготування в Кардіффі. Поле в чудовому стані.

- Вболівальників обох команд так багато в Кардіффі, що один з пабів вивісив всі необхідні прапори.

alt

- Атмосфера футбольного свята панує на вулицях Кардіффа! Фанати "Ювентуса" наступають.

- Вболівальники "Реала" починають збиратися біля Кардіфського замку.

alt

- Слова Андрія Шевченка: "Буду вболівати за обидві команди. Але в серці хотілося б, щоб Джанлуїджі Буффон виграв Лігу чемпіонів".

- Безпрецедентні заходи безпеки на ЛЧ. Більше 2 тисяч поліцейських стежитимуть за правопорядком в столиці Уельсу.

alt

- Президент "Ювентуса" Андреа Аньєллі заявив, що в разі перемоги в Кардіффі готовий заохотити гравців команди на загальну суму в розмірі 9 млн євро. Іншими словами, кожен з 26 футболістів туринського клубу за виграш турніру отримає по 350 тисяч євро.

Президент "королівського клубу" Флорентіно Перес в разі успіху готовий виплатити гравцям у вигляді премій 50 мільйонів євро (з урахуванням заохочення за тріумф у чемпіонаті Іспанії). Кожен з 24 гравців "вершкових" і головний тренер команди Зінедін Зідан отримає по 2 млн євро. Ще 3 млн будуть розподілені між співробітниками клубу, безпосередньо працюють з командою (асистенти головного тренера, фізіотерапевти і так далі).

Від УЄФА переможець фіналу отримає 15,5 млн євро, який програв - 11 млн євро.

- "Ювентус" і "Реал" вже прилетіли в Кардіфф.

- Залишилося чекати недовго. Фінал вже сьогодні!

alt

Фінал Ліги Чемпіонів - мабуть, завжди найочікуваніша подія року. У вирішальному матчі турніру сезону 2016/17 зійдуться найрезультативніша команда розіграшу і діючий переможець "Реал" зіграє з "Ювентусом", який на своєму шляху в Кардіфф пропустив всього три м'ячі.

"Реал" і "Ювентус" грали у фіналах зовсім недавно. Мадридці беруть участь у вирішальному матчі в третій раз за чотири роки і можуть стати першим клубом, який виграє Лігу чемпіонів двічі поспіль. У 2014 і 2016 роках "королівський клуб" обіграв в фіналах своїх сусідів з "Атлетіко". "Ювентус" же в 2015 поступився у вирішальній зустрічі "Барселоні".

Поточний розіграш ЛЧ приніс вже чимало нових рекордів, тому в фіналі нас чекає ще один. Так, в новітній історії Ліги Чемпіонів ще нікому не вдавалося виграти цей турнір два рази поспіль, і у команди з Мадрида з'явилася можливість переписати історію. Лише "Мілан" вигравала Кубок чемпіонів двічі поспіль в 1989-1990 роках. А якщо "Юве" обіграє в фіналі "Реал", то Джанлуїджі Буффон поб'є рекорд Паоло Мальдіні і стане найстаршим переможцем Кубка чемпіонів.

Зазначимо, що "Ювентус" буде витрачати всі свої сили що б Кубок нарешті підняв Джалуіджі Буффон. Він виграв усі можливі трофеї і нагороди крім Золотого м'яча і власне самої Ліги чемпіонів. Але крім Буффона головним претендентом на ЗМ є один з кращих на даний момент бомбардирів Роналду.

За досягненнями "Ювентус" вже зібрав два трофея країни - туринці завоювали Кубок Італії і очолили турнірну таблицю серії А, а у "Реала" тільки один - перемога в чемпіонаті Іспанії.

Суперники мали достатньо часу, щоб вивчити один одного. Оборону "Ювентуса" небезпідставно порівнюють з цитаделлю і при цьому у туринців є, кому забивати. Що стосується "Реала", то він має, напевно, самий збалансований склад в Європі.

Обидві команди гідні перемогти, і шанси насправді приблизно рівні, так як у кожної є сильні сторони і слабкі. На сьогодні це найбільш гідні суперники. Нас чекає захоплюючий матч!