ua en ru

Ювентус - Реал Мадрид: анонс матчу

Ювентус - Реал Мадрид: анонс матчу Фото: "Ювентус" - "Реал"

Готуємося до фінального двобою Ліги чемпіонів

Туринський "Ювентус" і мадридський "Реал" поборються у фіналі Ліги чемпіонів. Онлайн-трансляція поєдинку розпочнеться на РБК-Україна о 21:45, а дивитися матч можна на телеканалі "Футбол 1". Букмекери вважають іспанську команду фаворитами майбутнього протистояння.

3 червня, 21:45
Кардіфф (Уельс), стадіон Міленіум

У фіналі Ліги чемпіонів УЄФА сезону 2016/17 сама результативна команда розіграшу і діючий переможець "Реал" зіграє з "Ювентусом", який на своєму шляху в Кардіфф пропустив всього три м'ячі.

Головним арбітром зустрічі призначений німець Фелікс Брих. Асистентами судді виступлять Марк Борш і Штефан Лупп. Четвертий арбітр - Мілорад Мажич, додаткові асистенти - Бастіан Данкерт, Марко Фрітц, резервний арбітр - Рафаель Фольтін.

Орієнтовні склади:

"Ювентус": Буффон; Бардзальї, Бонуччі, К'єлліні, Алекс Сандро; Хедіра, Пьянич; Дані Алвес, Дибала, Манджукич; Ігуаїн.
Не зіграють: Стураро (стегно), Пьяца (коліно)
Під питанням: Лайки (нога)

"Реал": Навас; Карвахаль, Рамос, Варан, Марсело; Модріч, Каземіро, Кроос, Іско; Бензема, Роналду.

Головний тренер "Ювентуса" Массіміліано Аллегрі: "Ми будемо грати спокійно і безтурботно. Ми цілий рік працювали заради цього. Буде нелегко, адже "Реал" - діючий переможець, але ми знаємо, чому навчилися за рік, і постараємося показати трішки більше, ніж мадридці.

Ми цілий рік працювали в поті чола. Всі нагороди, які ми завоювали, всі перемоги, яких ми добилися, - це тільки репетиція перед фіналом. Ми повинні виграти. Ми можемо це зробити, ми на це здатні. Але потрібно зберігати спокій і впевненість в тому, що нам під силу завоювати цей трофей".

Головний тренер "Реала" Зінедін Зідан: "Ми виконали величезний обсяг роботи в цьому сезоні - виграли чемпіонат і дійшли до фіналу Ліги чемпіонів. Підготовка - це головне, що потрібно було зробити. І ми підготувалися. У футболі потрібно віддавати всі сили. Ми програли багато матчів, так що я добре знайомий з ураженнями. Те ж саме стосується "Ювентуса". Постараємося показати свою гру. Знаємо, що нам буде протистояти прекрасна команда. Всі любителі футболу хочуть побачити хороший фінал.

Ми добре знайомі з тиском. Ми завжди фаворити, хоча в фіналах фаворитів немає. Шанси рівні. Можливо все. Я чекаю відкритої гри від обох команд. Я грав в Турині, грав в "Ювентусі", знайомий з катеначо, але це не про "Юве". Чекаю гри на зустрічних курсах".

Нагадаємо, фінальний матч Ліги чемпіонів "Ювентус" - "Реал" на стадіоні "Міленіум" вперше в історії пройде під зачиненим дахом.