ua en ru

"Ювентус" впевнено обіграв "Порту" і вийшов у чвертьфінал ЛЧ

"Ювентус" впевнено обіграв "Порту" і вийшов у чвертьфінал ЛЧ Фото: Ювентус - Порту

Єдиний м'яч у грі був забитий наприкінці першого тайму

У другому матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів італійський "Ювентус" у більшості переміг португальський "Порту" і вийшов у чвертьфінал. Про це повідомляється на сайті УЄФА.

Єдиний м'яч у грі був забитий наприкінці першого тайму. Захисник "Порту" Максі Перейра зіграв у власному штрафному рукою і був видалений з поля, а "Ювентус" отримав право на пенальті. Одинадцятиметровий реалізував Пауло Дібала.

Ювентус - Порту 1:0

Гол: Дібала, 42 (з пенальті)

Ювентус: Буффон, Алвес, Бонуччі, Бенатіа (Барцальї, 60), Сандро, Маркізіо, Хедіра, Куадрадо (Пьяца, 46), Дібала (Рінкон 78), Манджукіч, Ігуаїн.

Порту: Касільяс, Максі Перейра, Марк, Феліпе, Лаюн, Данило, Андре Андре, Торрес (Отавіо, 70), Браїмі (Жота, 67), Андре Сілва (Херт, 46), Соарес.

Попередження: Куадрадо (12), Лаюн (31), Андре (36)

Видалення: Перейра (41)

Минулого тижня чвертьфіналістами Ліги чемпіонів стали "Баварія", "Реал", дортмундська "Боруссія" і "Барселона". Жеребкування 1/4 фіналу Ліги чемпіонів відбудеться 17 березня.

Нагадаємо, "Лестеру" під керівництвом Крейга Шекспіра вдалося обіграти вдома "Севілью" і вперше у своїй історії вийти як мінімум у чвертьфінал Ліги чемпіонів.