ua en ru

Ювентус - Монако: анонс матчу

Ювентус - Монако: анонс матчу Фото: "Ювентус" - "Монако"

Готуємося до повторного поєдинку 1/2 фіналу Ліги Чемпіонів

"Ювентус" вдома прийме "Монако" в рамках матчу-відповіді 1/2 фіналу Ліги Чемпіонів. Онлайн-трансляція розпочнеться на РБК-Украина о 21:30, а дивитися матч можна на телеканалі "Футбол 1". Букмекери вважають, що перевага на боці туринського клубу.

9 травня, 21:45
Турин, стадіон "Ювентус Стедіум"

"Ювентус" спробує продовжити безпрограшну серію в домашніх матчах, взяти таким чином верх у третьому двоматчевому протистоянні з "Монако" і вийти у фінал Ліги чемпіонів УЄФА вдруге за три роки. Перша зустріч на арені "Луї II" завершилася перемогою "Ювентуса", в складі якого два голи забив Гонсало Ігуаїн - 2: 0.

Орієнтовні склади:

"Ювентус": Буффон; Бардзальї, Бонуччі, К'єлліні, Алекс Сандро; Пьяніч, Хедіра; Дані Алвес, Дибала, Манджукіч; Ігуаїн.
Не зіграють: Пьяца (коліно), Лайки (нога).

"Монако": Субашич; Менді, Жемерсон, Глік, Сідібе; Бернарду Сілва, Фабіньо, Бакайоко, Лемарен; Мбаппе, Фалькао.
Під питанням: Менді (задній м'яз стегна), Каррільо (пах), Туре (м'яз)
Не зіграє: Боскилья (коліно).

Головний тренер "Ювентуса" Массіміліано Алегрі: "Монако" нічого втрачати, він може грати з повною свободою і створити нам серйозні проблеми, адже у нього вистачає талановитих футболістів, особливо в лінії атаки. Потрібно діяти агресивно. Постараємося перемогти".

Головний тренер "Монако" Леонарду Жардім: "Нам потрібно атакувати, женучи в бік думки про погане. У першому матчі ми завдали стільки ж ударів по воротах, як і "Юве". Однак суперник діяв ефективніше. Очевидно, що "Юве" - це більш досвідчена команда. Ми програли, бо не використали свої моменти".

Нагадаємо, голкіпер "Ювентуса" Джанлуїджі Буффон став першим в історії туринського клубу футболістом, котрий зіграв 100 матчів у Лізі чемпіонів.