ua en ru

Юристи Білого дому вивчають процедури імпічменту, хоча вважають його малоймовірним, - CNN

Юристи Білого дому вивчають процедури імпічменту, хоча вважають його малоймовірним, - CNN Фото: у Білому домі з метою захисту вивчають можливості для імпічменту президента Дональда Трампа

У Білому домі інформацію про розгляд теми імпічменту адвокатами Дональда Трампа назвали "неправдою"

Юристи Білого дому вивчають процедури імпічменту, щоб бути готовими до спроб усунення президента США Дональда Трампа від посади, які, тим не менш, вони вважають малоймовірними. Про це повідомили два джерела, передає CNN.

Наголошується, що в Білому домі вважають, що Трамп може розраховувати на підтримку республіканців у Конгресі, і що імпічмент поки не очікується, тим більше що навіть демократи, як повідомляє видання, вважають, що це передчасно.

Тим не менш, фахівці та експерти з юридичних питань в адміністрації американського лідера провели нараду і почали збір інформації про процедуру імпічменту з метою зміцнення лінії захисту.

На каналі також повідомили, що спочатку Білий дім не коментував цю інформацію, але після публікації його офіційний представник заявив, що "це неправда", що адвокати Білого дому вивчають процедури імпічменту.

Крім того, за інформацією видання, раніше цього тижня близькі радники президента, в тому числі адвокат Майкл Коен, відвідали Білий дім, щоб обговорити необхідність найняти особистих адвокатів для Трампа.

Нагадаємо, президент США Дональд Трамп під час зустрічі з главою МЗС Росії Сергієм Лавровим, яка відбулася 10 травня в Білому домі, пояснив, за що звільнив главу ФБР Джеймса Комі, і назвав його "божевільним".