ua en ru

У ПАР в результаті зіткнення двох поїздів постраждали 100 людей

У ПАР в результаті зіткнення двох поїздів постраждали 100 людей Фото: зіткнення двох поїздів в ПАР (twitter.com/TeamNews24)

Пасажири отримали незначні або середнього ступеня тяжкості травми

У вівторок, 4 вересня, у Південно-Африканській республіці (ПАР) у результаті зіткнення двох пасажирських потягів на півдні Йоганнесбурга постраждало близько 100 людей. Про це повідомляє Independent Online.

Як зазначають у виданні, зіткнення сталось близько 8 ранку.

"Служби швидкої допомоги розгорнули тимчасовий медпункт і розпочали огляд пацієнтів. Близько 100 осіб були оглянуті, вони отримали незначні або середнього ступеня тяжкості травми, і, на щастя, не було виявлено серйозних травм або смертельних випадків", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що раніше на півдні Боснії у місті Ябланіца зіткнулись два товарних потяги, внаслідок чого загинули двоє людей. Один з потягів продовжив рух на червоне світло, в результаті чого відбулося лобове зіткнення локомотивом іншого потяга. Після аварії локомотиви зійшли з рейок.

Нагадаємо, що у Франції дев'ять людей постраждали в результаті зіткнення автобуса з вантажівкою. Аварія сталася на трасі Париж - Реймс в комуні Віллер-Агрон-Егізи регіону Пікардія. Автобус перевозив дітей від 3 до 13 років, всього в ньому перебували 45 осіб. Травми двох дітей 11 і 12 років оцінюються як серйозні.