ua en ru

Ю.Тимошенко заявила, що не банкрутитиме "СНПО ім. Фрунзе".

Прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко не збирається банкрутити і реприватизувати "СНПО ім. Фрунзе". Про це вона заявила сьогодні в Сумах, відреагувавши на публікацію в місцевій газеті Партії регіонів, де затверджувалося, що прем'єр-міністр має намір збанкротити підприємство, передає кореспондент РБК-Україна.

"Я була шокована, коли мені передали газету "Сумський регіон". Мені сказали, що цю газету роздають на заводі ім. Фрунзе. Це завод, який не просто для мене є знаковим, - це флагман машинобудування. Я завжди відносилася з підтримкою і великою пошаною до заводу, де працював генеральним директором Володимир Лук'яненко, який багато років був моїм другом. У цьому виданні я прочитала: "Тимошенко: "Знищу Лук'яненко". Прем'єр-міністр назвала Володимира Лук'яненко своїм ворогом №1 у Сумській області і пообіцяла збанкротити і приватизувати очолюване ним підприємство", - заявила Ю.Тbмошенко.

Почесний президент, глава наглядової ради ОАО "СНПО ім. Фрунзе" Володимир Лук'яненко на цих виборах є довіреною особою кандидата в президенти Віктора Януковича.