ua en ru

Ю.Тимошенко проведе відкрите засідання уряду з питань протидії корупції.

Прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко сьогодні проведе відкрите засідання уряду з питань протидії корупції. Про це повідомляє прес-служба Кабінету міністрів України.

На порядку денному засідання також стоїть питання про зміни до порядку використання у 2009 р. коштів стабфонду для здешевлення кредитів, фінансування інвестиційних проектів та підтримки окремих проектів в агропромисловому комплексі. Доповідатиме міністр аграрної політики Юрій Мельник, повідомляється у порядку денному засідання, опублікованому на офіційному сайті уряду.

На розгляд Кабміну буде винесено зміни до урядової постанови від 26 вересня 2001 р. № 1266 "Про обчислення середньої заробітної плати (доходу)для розрахунку виплат за загальнообов'язковим державним соціальним страхуванням" та до урядової постанови від 30 червня 2005 р. № 512 "Про оплату праці керівників Верховної Ради та Ради міністрів Автономної Республіки Крим, обласних, Київської та Севастопольської міських державних адміністрацій, обласних, Київської та Севастопольської міських рад".

У ході засідання планується схвалити "Концепцію створення в Україні мінімальних запасів нафти і нафтопродуктів на період до 2020 року".