ua en ru

Ю.Тимошенко закликала опозиційні сили до об'єднання

Лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко закликає опозиційні сили і всіх українських громадян об'єднатися для того, щоб чинити опір фальсифікаціям на майбутніх місцевих виборах. Про це вона заявила на сьогоднішній прес-конференції в Києві, передає кореспондент РБК-Україна.
«Я закликаю всі опозиційні партії об'єднатися і створити єдину спільну команду для опору фальсифікаціям на місцях», - заявила Ю.Тимошенко.
«Ми вважаємо, що не можна не боротися і тому я закликаю всіх громадян України прийти на вибори і позбавити партію влади можливості робити фальсифікації ще й за рахунок бюлетенів тих людей, які не прийшли. Я вважаю, нам не можна покірно сприймати такий стандарт проведення виборів. Нам треба об'єднати опозиційні політичні сили, громадянське суспільство, народ України», - зазначила вона.
Ю.Тимошенко висловила впевненість, що вже сьогодні «результат цих в лапках чесних і демократичних виборів у вигляді резолюції вже доведений Адміністрацією Президента до всіх голів обласних і районних організацій».