ua en ru

Яценюк пропонує призначити главою Моз нинішнього в. о. міністра охорони здоров'я Лазорищинца

Яценюк пропонує призначити главою Моз нинішнього в. о. міністра охорони здоров'я Лазорищинца
Прем'єр-міністр Арсеній Яценюк пропонує призначити главою Міністерства охорони здоров'я нинішнього в. о. міністра охорони здоров'я Василя Лазорищинця.

Прем'єр-міністр Арсеній Яценюк пропонує призначити главою Міністерства охорони здоров'я нинішнього в. о. міністра охорони здоров'я Василя Лазорищинця (на фото). Про це він заявив на прес-конференції, передає кореспондент РБК-Україна.

"На поточному етапі іншого ніж Василя Лазоришинця я не бачу. Він о 6 ранку робить операцію, а потім їде керувати міністерством, тому що він оперуючий хірург до сьогоднішнього дня. Він за останніх декілька десятків днів почав робити те, що не робилося місяцями відстороненим міністром. Він єдиний фактично, на відміну від колишнього міністра, постійно в зоні АТО, їздить туди, робить все, що необхідне для того, щоби забезпечувати медицину і в Україні, і в зоні АТО", - заявив Яценюк.

Нагадаємо, 8 жовтня 2014 р. Кабінет міністрів України призначив Василя Лазоришинця першим заступником міністра охорони здоров'я України.

Раніше 1 жовтня розпорядженням № 889-р Кабмін тимчасово поклав виконання обов'язків міністра охорони здоров'я України на заступника міністра охорони здоров'я України - керівника апарату Василя Лазоришинця.