ua en ru

Яценюк доручив Таруті за один день відновити життєзабезпечення Слов'янська та Краматорська

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк доручив голові Донецької облдержадміністрації Сергію Таруті в одноденний термін відновити життєзабезпечення Слов'янська та Краматорська.

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк доручив голові Донецької облдержадміністрації Сергію Таруті в одноденний термін відновити життєзабезпечення Слов'янська та Краматорська. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Кабміну України.

"У зв'язку з завершенням бойової операції по звільненню Краматорська і Слов'янська від терористів Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк доручив Голові Донецької облдержадміністрації Сергію Таруті, міністрам, керівникам інших центральних органів виконавчої влади та головам облдержадміністрацій, прилеглих до Донецької та Луганської областей, в одноденний термін відновити життєзабезпечення цих міст", - йдеться в повідомленні.

Зокрема, мова йде про відновлення роботи територіальних органів казначейства, Міндоходів, відділень фондів загальнообов'язкового державного соціального страхування та управлінь Пенсійного фонду України, філій та відділень АТ "Ощадбанк".

Крім того, Яценюк доручив вжити необхідні заходи по відновленню правоохоронних органів, органів юстиції, медичних та санітарно-епідеміологічних закладів, систем водопостачання, зв'язку, забезпечення продуктами харчування, предметами першої необхідності, виробами медичного призначення, лікарськими засобами, комунально-побутовими послугами, а також транспортного та інформаційного забезпечення.

Нагадаємо, сьогодні вранці Слов'янськ Донецької обл. перейшов під контроль української армії.