ua en ru

Яценюк ініціював перевірку фінансово-господарської діяльності "Укрзалізниці"

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк ініціював перевірку фінансово-господарської діяльності Державної адміністрації залізничного транспорту України ("Укрзалізниця").

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк ініціював перевірку фінансово-господарської діяльності Державної адміністрації залізничного транспорту України ("Укрзалізниця"). Про це йдеться в повідомленні прес-служби Кабміну.

"Від правоохоронних органів надійшла інформація про можливі зловживання у фінансово-господарській діяльності і факти корупції в системі "Укрзалізниці".

У зв'язку з цим, за дорученням глави уряду України створена відомча комісія Міністерства інфраструктури України, до якої залучені представники управління, відповідального за здійснення антикорупційної політики в секретаріаті Кабінету міністрів", - йдеться в повідомленні.

Також Кабмін прийняв розпорядження № 809-р від 8 вересня 2014 р. про відсторонення Бориса Остапюка від виконання повноважень за посадою генерального директора "Укрзалізниці" на період перевірки окремих питань фінансово-господарської діяльності "Укрзалізниці".