ua en ru

Янукович висловив співчуття рідним і близьким померлої Оксани Макар

Президент України Віктор Янукович висловив співчуття рідним і близьким Оксани Макар, яка померла у четвер, 29 березня, в Донецькому опіковому центрі. Про це повідомляє прес-служба глави держави.

"Щиро співчуваю рідним і близьким дівчини, яка передчасно пішла з життя в результаті вчиненого проти неї жорстокого злочину", - йдеться у співчутті Януковича.

Президент України висловив впевненість, що злочинці, які вчинили проти дівчини такі нелюдські дії, неминуче понесуть справедливе покарання.

Співчуття рідним і близьким Оксани Макар також висловив прем'єр-міністр України Микола Азаров: "На жаль, лікарі не змогли врятувати Оксану Макар. Дівчинка померла в Донецькому опіковому центрі, хоча найкращі наші лікарі з кращою в країні апаратурою самовіддано боролися за її життя. Було зроблено все можливе - я це особисто знаю. Мільйони українців вірили в одужання Оксани, сподівалися на краще, молилися за неї. Багато хто намагався допомогти, здаючи кров, купуючи ліки, висловлюючи моральну підтримку. І всі хочуть, щоб подібне ніколи більше не повторилося. Я глибоко співчуваю рідним і близьким Оксани. Поділяю скорботу втрати, яку нічим не загладиш. Боляче і страшно втрачати дітей, та ще при таких обставинах ", - говориться в співчутті Азарова, яке він опублікував у своєму блозі на сайті уряду.

Також прем'єр-міністр заявив, що домагатиметься від правоохоронних органів розслідування і справедливого покарання всіх подібних злочинів: "Без компромісів. Тільки знаючи, що покарання неминуче, нелюди будуть боятися зазіхати на життя і права людей", - сказав Азаров.

Оксана Макар померла сьогодні вранці в Донецькому опіковому центрі через сильний легеневої кровотечі.