ua en ru

Янукович найближчим часом підпише указ про склад держкомісії з питань співробітництва із СОТ, - Гончарук

Найближчим часом Президент України Віктор Янукович підпише указ про склад державної комісії з питань співробітництва зі Світовою організацією торгівлі. Про це на брифінгу заявив радник Президента України - керівник головного управління з питань міжнародних відносин АПУ Андрій Гончарук.

"На розгляд Президента, як і передбачалося відповідним указом, поданий склад цієї комісії. До складу переважно увійшли керівники відповідних відомств. Я думаю, що відповідний указ по складу цієї комісії буде підписаний найближчими днями, цього тижня", - сказав Гончарук.

Він зазначив, що після підписання указу про склад комісії до початку червня повинно відбутися її перше засідання, під час якого буде розглянуто низку питань, зокрема, щодо перегляду ставок митних тарифів.

Радник Президента також наголосив, що одним із напрямків роботи комісії буде створення відповідного інституту безпосередньо в Женеві, який на постійній основі займатиметься вирішенням усіх питань, пов'язаних з двосторонніми відносинами України і СОТ.

Читайте також: СОТ очолить бразильський дипломат Роберту Азеведу