ua en ru

Янукович вимагає від Кабміну передбачити у держбюджеті-2013 кошти на реформи ЖКГ, медицини та судової системи

Президент України Віктор Янукович доручив Кабінету міністрів України врахувати у державному бюджеті на 2013 р. кошти на проведення медичної реформи, реформи у соціальній сфері, у сфері земельних відносин, у житлово-комунальному господарстві, на реформування та підвищення ефективності роботи паливно-енергетичного комплексу та на дерегуляцію, підвищення якості надання адміністративних послуг та вдосконалення митних процедур. Про це повідомляє прес-служба Президента.

Окремо Янукович підкреслив важливість реформування судової системи, метою якої є створення у країні незалежного суду. З метою належного фінансового забезпечення органів систем судоустрою глава держави звернувся з листом до прем'єр-міністра щодо забезпечення врахування обґрунтованих потреб судової влади під час підготовки проекту закону "Про державний бюджет України на 2013 рік".

Глава держави також доручив уряду врахувати у проекті державного бюджету на наступний рік необхідність надання державної фінансової підтримки для спорудження та реконструкції найбільш значимих для регіонів об'єктів, введення яких в експлуатацію матиме суттєвий вплив на зростання інвестиційного потенціалу конкретного регіону.

Читайте також: Дефіцит держбюджету-2013 планується у 1,65% до ВВП, - проект бюджету