ua en ru

Янукович створив робочу групу з питань державної підтримки осіб з особливими потребами

Президент України Віктор Янукович створив робочу групу з питань розроблення концепції державної підтримки та забезпечення всебічного розвитку осіб з особливими потребами. Відповідне розпорядження Президента України № 176/2013-рп від 7 травня 2013 р. оприлюднене на сайті глави держави.

Водночас віце-прем'єр-міністр України Костянтин Грищенко призначений керівником робочої групи. Відповідним розпорядженням керівникові робочої групи надається право вносити в разі потреби зміни до її персонального складу, залучати до роботи в ній працівників центральних та місцевих органів виконавчої влади, підприємств, установ і організацій (за погодженням з їх керівниками), одержувати в установленому порядку від органів виконавчої влади необхідні для роботи документи та матеріали.

Крім того, розпорядженням доручено робочій групі підготувати та подати у тримісячний строк пропозиції щодо впровадження нових концептуальних засад надання державної підтримки та забезпечення всебічного розвитку осіб з особливими потребами.

Читайте також: Янукович доручив забезпечити літнє оздоровлення та відпочинок дітей у 2013 р