ua en ru

Янукович створив делегацію України для підготовки проекту договору з Гонконгом про передачу засуджених осіб

Президент Україна Віктор Янукович своїм розпорядження № 286/2011-рп від 27 вересня створив делегацію України для участі у переговорах між Україною та Гонконгом з підготовки проекту угоди між Україною та Гонконгом про передачу засуджених осіб. Про це повідомляє прес-служба Президента.

Главою делегації стала урядовий уповноважений у справах Європейського суду з прав людини, глава делегації Валерія Лутковська.
Глава делегації може в разі потреби вносити зміни до складу делегації, залучаючи до її роботи членів експертної комісії з підготовки проектів міжнародних договорів України про правові відносини та правову допомогу у цивільних, кримінальних справах, утвореної Указом Президента України № 724. від 24 червня 2010
Указом Янукович доручив Кабінету міністрів забезпечити в установленому порядку фінансування відповідних заходів з проведення переговорів з підготовки проекту договору між Україною та Марокко про правову допомогу у цивільних справах, а Міністерству юстиції за погодженням з Міністерством закордонних справ затвердити вказівки делегації України на переговори.