ua en ru

Янукович: Змагання з "Формули-1" на воді сприятимуть зростанню інвестиційної привабливості України

Президент України Віктор Янукович привітав організаторів, учасників та гостів змагань Гран-прі України чемпіонату світу з перегонів на моторних човнах у класі "Формула-1", повідомляє прес-служба Президента.

"Щиро вітаю вас із найвизначнішою спортивною подією - гран-прі України чемпіонату світу з перегонів на моторних човнах у класі "Формула-1". Наша держава виборола почесне право приймати ці змагання, що свідчить про відкритість України для світової спільноти та стабільність її економічного розвитку.

Переконаний, що змагання з "Формули-1" на воді сприятимуть зростанню інвестиційної привабливості та формуванню позитивного іміджу України на міжнародній арені. Радий вітати команди Італії, Катару, Китаю, Об'єднаних Арабських Еміратів, Швеції, Португалії, США - еліту "Формули-1" на воді. Бажаю учасникам змагань успішних стартів, вдалих фінішів та підкорення нових переможних вершин, а глядачам і вболівальникам - яскравих вражень від цього захоплюючого виду спорту", - йдеться в повідомленні Президента, опублікованому на сайті глави держави.