ua en ru

Янукович привітав із днем народження нардепів Лук'янова та Іванющенка

Президент України Віктор Янукович привітав двох народних депутатів із фракції Партії регіонів Владислава Лук'янова та Юрія Іванющенка з днем ​​народження.

Президент України Віктор Янукович привітав двох народних депутатів із фракції Партії регіонів Владислава Лук'янова та Юрія Іванющенка з днем ​​народження. Про це повідомили у прес-службі глави держави.

"Шановний Владиславе Валентиновичу! Прийміть мої щирі вітання з нагоди Вашого 50-річчя. Своєю сумлінною працею, наполегливістю і професіоналізмом Ви активно сприяєте розвитку незалежної України", - йдеться у привітанні Лук'янову.

"Упевнений, що й надалі Ваш парламентський досвід і життєва мудрість будуть служити інтересам Українського народу", - заявив Президент.

Також Янукович привітав народного депутата України Юрія Іванющенка з нагоди дня народження.
"Шановний Юрію Володимировичу! Прийміть мої щирі вітання з нагоди Вашого 55-річчя. Бажаю Вам міцного здоров'я, родинного тепла, світлих років щасливого життя та нових успіхів на благо Української держави.

Упевнений, що Ваш досвід роботи, послідовність і наполегливість завжди будуть надійним підгрунтям успішного виконання завдань з розвитку вітчизняного парламентаризму. Нехай доля буде прихильною до Вас", - йдеться у президентському привітанні на адресу Іванющенку.