ua en ru

Янукович доручив створити делегацію України для участі в переговорах з Королівством Марокко щодо правової допомоги у кримінальних справах

Президент України Віктор Янукович розпорядився утворити делегацію України для участі у переговорах між Україною та Королівством Марокко щодо підготовки проекту договору між Україною та Королівством Марокко про правову допомогу у кримінальних справах. Відповідне розпорядження №288/2011-рп від 27 вересня 2011 р. опубліковано на сайті глави держави.

Зокрема, Президент доручив утворити делегацію України для участі у переговорах між Україною та Королівством Марокко у такому складі: урядовий уповноважений у справах Європейського суду з прав людини, глава делегації Валерія Лутковська; заступник директора Договірно-правового департаменту Міністерства закордонних справ України Лариса Герасько; начальник відділу міжнародно-правового управління Генеральної прокуратури України (за згодою) Олександр Коваленко; заступник начальника управління міжнародного приватного права і міжнародної правової допомоги - начальник відділу Департаменту міжнародного права та співробітництва Міністерства юстиції України Людмила Руда.

Розпорядженням Президент дозволив главі делегації вносити в разі потреби зміни до складу делегації, залучаючи до її роботи членів Експертної комісії з підготовки проектів міжнародних договорів України про правові відносини та правову допомогу у цивільних, кримінальних справах, утвореної Указом Президента України від 24 червня 2010 року №724.

Крім того, Міністерству юстиції України за погодженням із Міністерством закордонних справ України доручено затвердити вказівки делегації України на переговори. Кабінету Міністрів України забезпечити в установленому порядку фінансування відповідних заходів із проведення переговорів щодо підготовки проекту договору між Україною та Королівством Марокко про правову допомогу у кримінальних справах.