ua en ru

Янукович доручив вжити заходів для ліквідації пожежі на Вуглегірській теплоелектростанції

У зв'язку з пожежею, що сталася 29 березня 2013 року на Вуглегірській теплоелектростанції ПАТ "Центренерго" у м. Світлодарську Донецької області, Президент України Віктор Янукович доручив Кабінету міністрів вжити вичерпних заходів щодо ліквідації пожежі та надання необхідної допомоги потерпілим, повідомляє прес-служба глави держави.

Згідно з дорученням Президента, правоохоронні органи мають провести оперативне розслідування всіх обставин виникнення пожежі.

Президент також доручив керівництву Донецької обласної державної адміністрації забезпечити належне лікування та надання підтримки громадянам, які постраждали від пожежі, вжити невідкладних заходів для стабілізації ситуації в місті, безперебійної роботи систем життєзабезпечення населення.

Нагадаємо, 29 березня о 15:15 у м. Світлодарськ (м. Дебальцеве) на Вуглегірській теплоелектростанції ДАЕК "Центренерго" на другому блоці сталося загорання обладнання, що перетирає вугілля на пил. У подальшому вогонь розповсюдився на покрівлю будівлі.

До гасіння пожежі залучено 40 одиниці основної та спеціальної техніки головного управління ДержНС у Донецькій області та 190 осіб особового складу. В результаті пожежі на ТЕС одна людина загинула і 5 постраждали.

Читайте також: Більше 12 тис. жителів Світлодарська відрізані від комунікацій