ua en ru

Янукович доручив Кабміну до 3 березня доповісти про стан виконання держпрограм

Президент Віктор Янукович доручив Кабінету міністрів до 3 березня 2014 р. проаналізувати стан виконання державних програм у соціально-економічній сфері.

Президент України Віктор Янукович (на фото) доручив Кабінету міністрів до 3 березня 2014 р. проаналізувати стан виконання державних програм у соціально-економічній сфері. Відповідне доручення Президента "Щодо забезпечення прискорення подолання негативних тенденцій у соціально-економічній сфері, концентрування ресурсів держави та суб'єктів господарювання на пріоритетних напрямах її розвитку" оприлюднене на сайті глави держави.

"Проаналізувати стан виконання державних, у тому числі цільових, програм у сферах енергетики, промисловості, будівництва, транспорту та дорожнього господарства, сільського господарства, енергоефективності, житлово-комунального господарства, в космічній, соціальній сферах, сфері охорони здоров'я (далі - державні програми), зокрема рівень виконання державних програм, дотримання встановлених строків виконання державних програм та окремих передбачених ними заходів і завдань, відповідність фактичних обсягів фінансування за державними програмами показникам, визначеним у програмах на 2014 та попередні роки за джерелами фінансування, і за результатами проведеного аналізу вжити заходів, спрямованих на усунення виявлених недоліків та прискорення реалізації державних програм", - йдеться в дорученні Президента.

Доповісти з цього питання Кабмін має до 3 березня 2014 р.

Також уряду доручено забезпечити постійний моніторинг рівня виконання державних програм, дотримання встановлених строків виконання державних програм та окремих передбачених ними заходів і завдань, відповідності фактичних обсягів фінансування за державними програмами показникам, визначеним у державних програмах за джерелами фінансування.

Доповідати з цього питання слід щомісячно до 10 числа місяця, наступного за звітним.

Раніше Президент доручив в.о. міністра енергетики та вугільної промисловості Едуарду Ставицькому тримати на особистому контролі питання енерго - та теплопостачання в опалювальний сезон.

Крім того, глава держави підкреслив, що вважає створення робочих місць головним завданням влади.