ua en ru

Янукович подякував учасникам бойових дій на території інших держав за відвагу

Президент України Віктор Янукович подякував учасникам бойових дій на території інших держав за доблесть та відвагу.

Президент України Віктор Янукович подякував учасникам бойових дій на території інших держав за доблесть та відвагу. Про це він заявив у своєму зверненні з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав, повідомляє прес-служба Президента України.

"Сьогодні ми віддаємо шану нашим землякам, яким довелося виконувати свій громадянський і військовий обов'язок у "гарячих точках" планети, брати участь у локальних війнах та врегулюванні воєнних конфліктів. Ми з глибоким сумом згадуємо тих, хто віддав своє життя заради миру і стабільності у світі. Вічна і світла їм пам'ять.

Щиро вдячний ветеранам бойових дій на території інших держав, які є взірцем для українських миротворців, за проявлені доблесть, відвагу та відданість Вітчизні", - йдеться у зверненні.

Крім того, Янукович зазначив, що й надалі буде підтримувати конструктивні ініціативи громадського руху ветеранів бойових дій на території інших держав.

"Переконаний, разом ми будемо послідовно вирішувати проблемні питання, робити все можливе, щоб ви відчували належну увагу та турботу держави. Сердечно бажаю вам і вашим родинам міцного здоров'я, миру, добра та нових звершень", - сказав Янукович.