ua en ru

Янукович призначив Колеснікова відповідальним за реалізацію програми "Доступне житло"

Президент України Віктор Янукович призначив віце-прем'єр-міністра, міністра інфраструктури Бориса Колеснікова відповідальним за реалізацію програми "Доступне житло" і доручив голові Київської міської державної адміністрації (КМДА) Олександру Попову вирішити проблему довгобудів в Києві. Про це Янукович заявив на засіданні Комітету економічних реформ, передає кореспондент РБК-Україна.

"Особливу увагу приділяю забезпеченню громадян доступним житлом. Це довгостроковий соціальний проект, і його реалізація має вирішити не тільки житлові проблеми. Для посилення цієї роботи я прийняв рішення дати доручення віце-прем'єру Колеснікову, який звільнився від Євро-2012. Борис Вікторович, по повній програмі починайте працювати і доповідайте мені особисто, як ми рухаємося в цьому напрямку, разом з міністром Близнюком", - зазначив Янукович.

Янукович зазначив, що Колесніков повинен координувати діяльність з міністром регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Анатолієм Близнюком.

Крім того, Янукович звернувся до Олександра Попова з дорученням вирішити проблему довгобудів: "Розвиток промисловості будівельних матеріалів - вирішення проблем довгобудів. Ми за них повинні найближчим часом забути взагалі. Їх у нас в країні не повинно бути. Ви мене зрозуміли? Попов, в Києві довгобудів не повинно бути - це столиця".

Читайте також: В 2012 р. планується побудувати близько 2 млн кв. м "доступного житла", - Азаров