ua en ru

XEM Mirror Trader: необмежений доступ до найкращих у світі МС

Добре інформована людина варто двох, говорить французьке прислів'я. Особливо актуально це на фінансових ринках, де від надійності, перевіреності і достовірності даних залежить прибутковість будь-якій з укладених угод. Разом з тим, одним з найважливіших для трейдерів інформаційних парметр є технічний аналіз - основа основ будь-якої торгової стратегії.

Досить часто витрачається купа часу на те, щоб зібрати необхідні дані аналізу, розкидані по всій Мережі. Індикатори, графіки, радники, сигнали і т. д. багато трейдерів ретельно, як бджоли у вулик нектар, приносять у свої ТЗ шляхом студіювання нескінченного безлічі інтернет-ресурсів. Але буває так, що трейдер з жахом розуміє, що витратив час даремно: його зібраний матеріал неефективний.

Тепер всі ці проблеми в минулому. Один з найбільших міжнародних брокерів форекс XEMarkets (торгове найменування компанії Trading Point of Financial Instruments Ltd, що діє на основі ліцензій FSA, CySEC, MiFID(директива ЄС про фінансових ринках),інших провідних регуляторів Євросоюзу) розробив і впровадив нову унікальну торговельну платформу XEM MIRROR TRADER, якої користувач отримує всі необхідні для успішної торгівлі дані вже зібрані в одному місці. У чому особливості даної платформи і наскільки вона ефективна, - розбиралися кореспонденти відділу «Новини брокерів» журналу «Біржовий Лідер».

Доступ до необмежених можливостей

Ти ніколи не будеш знати достатньо, якщо не будеш знати більше, ніж достатньо, - заметиланглийский поет Вільям Блейк. Так і в трейдингу: скористатися сьогохвилинними поточними даними може кожен, але не кожен може звернути їх у капітал, - пояснив в інтерв'ю «Біржовому Лідеру» Андреас Лоизидес, директор з інформаційних технологій компанії XEMarkets. У чому успіх Ларрі Вільямса, Джорджа Сороса, Уоррена Баффета, Вільяма Х. Гросса, Джона Марка Темплетона та ін. видатних трейдерів і інвесторів? У тому, що кожен з них знав більше, ніж достатньо, і звертав ці знання в доходи.

Можуть рядові трейдери, у тому числі з країн СНД, досягти висот вищеназваних фінансистів? Так, можуть, - стверджує пан Лоизидес. Але для цього крім самодисципліни, копіткої роботи, терпіння потрібно навчитися витрачати мінімум часу на пошуки інформації, що відповідає всім вашим вимогам по створенню ефективної торговельної стратегії. Як це зробити? Дуже просто: скористатися новітньою розробкою нашої компанії - унікальною, що не має аналогів торговою платформою XEM MIRROR TRADER. Вона автоматично позбавляє вас від постійних пошуків в Інтернеті з метою знаходження елементів для оптимізації або модернізації ТЗ, так як в неї вже є все найнеобхідніше у величезному обсязі з можливістю варіювання і «підгону під себе» для кожного трейдера.

Користувачі XEMMIRRORTRADER отримують необмежений доступ до найбільш повному на даний момент списком торгових стратегій, а також індикаторів, графіків, вичерпного набору інших елементів технічного та фундаментального аналізу. В результаті, розповідає представник XEMarkets , ви економите час на пошуку, оскільки вже володієте готовим матеріалом. Значить, ви завжди будете встигати за трендом, роблячи його своїм другом, що приносить вам стабільні профіти.

Більше того, ми оснастили платформу інтелектуальними функціями, які дозволяють навіть починаючому трейдеру спокійно, впевнено, надійно здійснювати торгові операції... без особливих зусиль зі свого боку. Наприклад, якщо слідувати сигналами про купівлю або продаж від професійних трейдерів або довірити відкриття або закриття позицій торговим роботам, які, як показала практика, на основі нашої платформи демонструють ідеальні результати високоточного трейдингу.