ua en ru

Вибухи у Чернігівській області свідчать про неспроможність влади захистити країну, - Тимошенко

Вибухи у Чернігівській області свідчать про неспроможність влади захистити країну, - Тимошенко Фото: Юлія Тимошенко (ba.org.ua)

Тимошенко вважає, що влада не зробила висновків з попередніх трагедій

Вибухи військових складів у Чернігівській області свідчать про те, що влада не зробила висновків з попередніх трагедій і не спромоглася навести лад у сфері зберігання озброєння та посилити охорону складів. Про це написала на своїй сторінці у Facebook народний депутат, лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко, передає РБК-Україна.

Вибухи у Чернігівській області свідчать про неспроможність влади захистити країну, - Тимошенко

"Кажуть, що ефективність системи демонструють не помилки, а реакція на помилку. У нашої системи – ніякої реакції на помилки. Військові склади вибухають регулярно і по всій території. Чи це диверсії Росії, чи власна безгосподарність і недбальство, але факт лишається: країна не захищена, жодних висновків з попереднього досвіду не зроблено, винних не знайдено і не покарано", – написала вона.

Тимошенко переконана, що замість того, щоб обписувати "передвиборчі білборди армією та обороноздатністю, ліпше було б навести бодай якийсь лад у сфері зберігання озброєння та посилити охорону складів, в тому числі – з повітря".

"Зараз же головне – евакуювати людей із зони цього лиха, захистити їхні життя", – наголосила вона.