ua en ru

Через вибухи у Чернігівській області УЗ закрила рух поїздів на трьох перегонах

Через вибухи у Чернігівській області УЗ закрила рух поїздів на трьох перегонах Ілюстративне фото (РБК-Україна)

Рух закрито на перегонах Августівський-Коломійцеве, Августівський-Ічня та Коломійцеве-Прилуки

Через вибухи на території військової частини у Чернігівській області ПАТ "Укрзалізниця" закрила рух поїздів на трьох перегонах. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-службу УЗ.

Як зазначається, вночі зі станції Гребінка на станцію Прилуки виїхав пожежний поїзд.

"Одразу після отримання інформації про займання та детонування боєприпасів у військовій частині у Чернігівської області "Укрзалізниця" закрила рух поїздів на трьох залізничних перегонах", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, наразі рух закрито на перегонах Августівський-Коломійцеве, Августівський-Ічня та Коломійцеве-Прилуки. Повідомляється, що сьогодні, 9 жовтня, через станцію Августівський, згідно з графіком, передбачено курсування трьох пар приміських поїздів.

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що станом на 9 годину ранку на території 6 арсеналу Міністерства оборони поблизу смт Дружба спостерігається пожежа та вибухи з різною інтенсивністю.

Додамо, на даний момент в Чернігівську область для забезпечення безпеки людей, допомоги та проведення евакуації на місце вибуху боєприпасів попрямували додаткові сили та засоби поліції, зокрема, з Києва і Київської області.